Tillbaka

11 Mars – Prova på lektionsdag för sång, violin, viola och piano för klassisk inriktning.

Skolans fiol-lärare instruerar en deltagare.

Vi ger nu sångare, violinister/violaster och pianister som är intresserade av att söka till en musiklinje med klassisk inriktning inför nästa läsår en chans att komma till oss och få en prova på-lektion på sitt huvudinstrument samt info om vår musiklinje, rundvandring i vårt nya fina musikhus och självklart bjuder vi också på fika!

När: Lördag 11 mars, kl 10-16
Var: Kävesta folkhögskola, Sköllersta (2 mil söder om Örebro)
Tider för dagen:
10.00-11.00 Fika, info samt rundvandring i vårt nya, fina musikhus.
Ca 11.15-16.00 Enskilda instrument/sånglektioner a´ 30 minuter enligt schema.
Kostnad? Gratis. OBS! Begränsade antal platser.
Anmälan: Anmälan sker senast måndag 27 februari. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till vår linjeledare Mats Johansson: mats.johansson@kavesta.fhsk.se eller på telefon 019-602 49 61. Ange vilket instrument du spelar/sjunger, vilken ev. repertoar du önskar ta med dig och jobba med, ev. allergier eller specialkostönskemål inför fikat samt kontaktuppgifter som vi lätt kan nå dig på.

De lärare du kommer att träffa den här dagen är Anna-Sofia Gahnfelt-sång, Silvia Östersjö Sharp-violin/viola, Ola Råbius Magnusson-piano, samt vår linjeledare Mats Johansson.
Mer information om lärarna hittar du här: https://www.kavesta.fhsk.se/utbildningar/musiklinjen/larare/

Övrigt: Vi bjuder på fika med smörgås, te/kaffe/juice, men behöver man äta lunch får man ordna det själv. Det finns en mack på gångavstånd som säljer enklare mat, samt i musikhuset finns tillgång till kylskåp, mikro, tallrikar, bestick mm, så vill man ta med en matlåda att värma så går det bra.Varmt välkommen till oss på Kävesta musiklinje!