Ansök till Kävesta folkhögskola

Alla utbildningar du kan ansöka till på Kävesta folkhögskola finns samlade här. Du hittar mer information om hur det går till att ansöka i Schoolsoft, samt länkar till ansökningsformulär och information om sista ansökningsdatum.


Ansökning sker via Schoolsoft

Schoolsoft är det system där du ansöker till Kävesta folkhögskolas utbildningar. Alla folkhögskolor i hela landet använder samma system.

I Schoolsoft kan du se samlad information (status, reservplats, med mera) om alla dina ansökningar på en och samma plats.

När du klickar på någon av ansökningsknapparna nedan måste du först skapa ett konto i Shoolsoft (om du inte redan gjort det).


Sökbara utbildningar

Följande utbildningar är just nu öppna och tar emot sökande:

Allmän kurs 2024 – 2025

Vi har inga lediga platser till höstterminen 2024 just nu. Du kan dock fortfarande ansöka till en reservplats.

Allmän kurs på plats

Allmän kurs – distans med start i augusti 2024 är inställd

Skolan har beslutat att inte starta kursen eftersom den inte har tillräckligt många sökande som matchar utbildningens upplägg. Alla som har ansökt eller antagits till kursen har fått ett meddelande med mer information till den e-postadress de ansökt med.

Danslinjen 2024 – 2025

Antagningen är stängd.

Mer information: Antagningen till Danslinjen

Konst- och formgivningslinjen 2024 – 2025

Antagningen är stängd.

Mer information: Antagningen till Konst- och formgivningslinjen.

Musiklinjen 2024 – 2025

Ordinarie ansökningstid gick ut 15 mars. Du kan fortfarande ansöka, men endast till en reservplats. Huvudinstrument sång på jazz-, pop- och rockinriktningen går ej att ansöka. Nya sökande kan endast göra antagningsprovet digitalt.

Mer information: Antagningen till Musiklinjen