Tillbaka

Träffa Kävesta på Sacos digitala studievalsmässa 17-18/3

Saco har ”repris” på sin digitala studievalsmässa 17 och 18 mars. Då kan du chatta med oss om våra utbildningar i dans, konst och musik. Passa på att fråga allt du undrar om hur det är att studera på folkhögskola!

Chatta med oss på Sacomässan

Ansökningstiden till Kävesta folkhögskola går ut strax efter mässan. Så passa på att besöka vår monter och chatta med oss om du har några frågor om utbildningarna.

Datum & tid: 17 – 18 mars, 15.00 – 18.00
Plats: Kävesta folkhögskolas digitala monter
Anmälan: Gratis, anmäl dig här

Kävesta folkhögskolas utbildningar i dans, konst och musik

Hos oss kan du studera dans, konst eller musik på heltid. Många av våra deltagare går vidare till högre utbildningar, till exempel Balettakademin, Konstfack och musikhögskolorna.

Danslinjen

En dansutbildning där du får fördjupa sina danstekniska färdigheter och utveckla sitt eget skapandet. Danslinjen har inriktning nutida dans men vi arbetar även med jazzdans, balett, improvisation, tricks och fys.

Konst- och formgivningslinjen

En konstutbildning där du får utveckla din konstnärliga förmåga och lära dig en bredd av material och tekniker. Vi arbetar främst i måleri, silver, skulptur och textil.

Musiklinjen

En musikutbildning där du får förbättra din spelteknik och fördjupa din förmåga att förstå musikaliska sammanhang. Vi arbetar mycket med ensembleundervisning och du får göra många konserter.